Menneskets fundementale problem – introduktion til Vedanta filosofien

Opdag kraften i samspillet mellem de tre unikke metoder, som du lærer på Sjælens Rejse. Mens hver metode i sig selv er kraftfuld og kan give gode resultater, er det når de forenes, at magien virkelig sker. Den synergi, der opstår imellem dem, resulterer i et udbytte langt ud over det forventede.

VEDANTA FILOSOFI

Dyk ned i den spirituelle indiske filosofi i Vedanta, der giver dit intellekt evnen til at forstå den dybere mening med livet og sammenhængen mellem individet, verden og al tings årsag.

KROPSCENTRERET PSYKOLOGI

Denne tilgang kombinerer kropsterapi, psykologi og spiritualitet for at heale psyken og transformere narcissisme gennem spirituel selvrealisering.

WARRIOR QIGONG

Træn din krop med de kraftfulde træningsmetoder, nedarvet gennem 1500 år fra de kinesiske Shaolin krigermunke, kendt som “Warrior Qigong”, og oplev færre smerter mere energi og øget styrke.

Tag det næste skridt på din spirituelle selvudviklingsrejse

Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod en stærkere krop med færre smerter, øget indre fred i sindet og måske endda en dybere følelse af lykke. Lad os hjælpe dig med at realisere dit fulde potentiale og opnå en tilstand af forøget styrke, sundhed, harmoni og velvære. Ja tak jeg vil gerne vide med om sjælens rejse