Mediter dig lykkeligere, klogere & mere rolig!

12 Minutter til Succes Meditation bog af Henning Daverne

Et større nærvær, en følelse af indre ro og ikke mindst mere glæde. Det er, hvad du kan opleve efter blot at have mediteret i bare 12 minutter om dagen i 2 måneder.

Ny forskning* viser nemlig, at 12 minutters meditation om dagen er tilstrækkeligt til at mærke en effekt – uden at skulle sidde hverken halve eller hele timer i skrædderstilling!

Ny E-BOG spækket med 156 siders indsigter, læring og meditationer, fra Danmarks meditations ekspert!

PLUS! Hele 4 guidede meditationer, fra:

DKK 179,-

Du får:

…mere mentalt overskud og bliver bedre til at koncentrere dig!

Og du…

…reducerer stressniveauet i kroppen og erstatter det med større ro og mere nærvær!

PLUS!

Du føler dig mere ovenpå, lykkelig og grundlæggende tilfreds!

Hent et kapitel:

Navn:

Om Henning Daverne

Henning Daverne, kendt fra bl.a. Aftenshowets meditationsklub, har en baggrund indenfor kampsport, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling og rangerer blandt de højst graduerede kampkunstsudøvere i Europa. Han er stifter og leder af Lotusheart Academy, hvor han underviser i meditation og selvudvikling og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for Erhvervsmeditation.

Bogen er skrevet sammen med hjerneforsker og overlæge ved Rigshospitalets Neurofysiologisk Afdeling på, Troels W. Kjær. Sammen har de to gennemført et pilotprojekt om effekten af meditation.

Jeg bliver skarp og fokuseret

“Meditation giver mig en slags klarhed, som gør mig i stand til a er t være nytænkende, hvilket er vigtigt i mit job, da jeg rådgiver virksomheder i forretningsudvikling. Jeg vil sige det sådan, at meditationen blandt andet bringer mig i kontakt med mine kreative ressourcer. Jeg bliver skarp og fokuseret.”
Tine Willumsen, 40 år, virksomhedsejer

Så har jeg mere ro på resten af dagen

“Jeg bliver mere nærværende af meditation, særligt hvis jeg får mediteret om morgenen eller om formiddagen. Så har jeg mere ro på resten af dagen også i forhold til mine børn. Jeg farer ikke så let op og har mere overskud til at være mentalt til stede.”
Carina Breuner, 33 år, fuldmægtig i et forsikringsselskab.

Mit arbejde indebærer et stort ansvar

“Mit arbejde indebærer et stort ansvar, og det er nødvendigt med et pusterum hver dag, hvor jeg ingen tanker har overhovedet. Jeg mediterer, når jeg kommer hjem, og imens smider jeg den dyne af ting, der ligger og rumler i systemet, fra mig. Jeg får ro på og kan koncentrere mig om at være sammen med min familie.”
Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk

*Henning Daverne har sammen med hjerneforsker og overlæge ved Rigshospitalets Neurofysiologisk Afdeling på Rigshospitalet, Troels W. Kjær og kursusvirksomheden Speakers Club, gennemført et pilotprojekt om effekten af meditation.

PLUS! Du får 4 guidede meditationer!

For at give dig maksimal udbytte af bogen, får du hele 4 guidede meditationer som lydfiler – indtalt af Henning Daverne!

4 guidede meditationer som lydfiler
Meditation lydfiler af Henning Daverne

Online afspilning

Du får adgang til en eksklusiv side, hvor fra du kan afspille den meditation du har lyst til.

Download meditations lyfiler - 12 Minutter til Succes

Afspil på din PC eller smartphone

Download alle meditationer og hør dem på din pc eller på din smartphone når du er på farten