LÆR MEDITATION, MINDFULNESS OG ANDERKENDENDE METODE (A.I.) UDVIKL DINE EVNER INDENFOR LEDELSE, SAMARBEJDE OG KOMUNIKATION

KURSET “FIND DIN GNIST” KLÆDER DIG SOM LEDIG PÅ TIL AT VÆLGE DIN VEJ

Kursets formål er  via redskaberne, meditation, mindfulness og apriciative inquiery at skabe et arbejdsliv i krydset mellem dét, du er god til, og dét, der gør dig glad. Lad dig ikke definere af et job, en stilling eller et firma. Find ud af hvem du er som person, hvad dine styrker er, og hvad der driver dig. Udvikl dine evner indenfor kommunikation  ledelse og samarbejde

INDHOLD

På kurset lærer du:

 • En filosofisk og personlig tilgang til ledelse
 • Innovativ kompetenceudvikling, læring og flow, som en del af din hverdag i organisationen
 • Meditation & mindfulness som redskab til øget personlig og faglig styrke, og som ballast til at træffe vigtige beslutninger
 • Teoretiske perspektiver indenfor coaching herunder systemisk psykologi og narrativ metode
 • Evnen til at give slip og anvende empati og sprog til at skabe vedvarende forandring i en organisation.

DELTAGERFORUDSÆTNINGER

Kurset henvender sig til alle (dog ikke personer der lider af en behandlingskrævende psykisk sygdom, idet meditation i sjældne tilfælde kan forværre tilstanden hos mennesker med en behandlingskrævende psykisk sygdom), som har lyst til at arbejde med sin personlige udvikling for herigennem at skabe optimale rammer for et meningsfuldt arbejdsliv.

DIT  PERSONLIGE  UDBYTTE

Udover at lære dig selv bedre at kende på kurset, lærer du bl.a.:

 • via meditation at forøge din mentale kapacitet og koncentrationsevne
 • at opnå indre ro, finde din indre styrke og opleve mere glæde
 • at definere krydset mellem det, du er god til, og det, der gør dig glad
 • at skabe engagement og commitment med narrativ coaching

Udbyttet forankres og videreføres i en personlig handlingsplan, som du arbejder på og får støtte til under hele forløbet.

TEORI  &  VÆRKTØJER

Den teoretiske baggrund, der præsenteres på kurset, er indenfor følgende rammer:

 • ‘Mental identitet kontra Nærværsidentitet’ med udgangspunkt i bøgerne ‘Vejen til indre ro’, ‘12 minutter til succes’ og ‘Find din gnist’. boeger-af-Henning-Daverne-om-meditation
 • Appreciative Inquiry (AI, anerkendende tilgang) og 5D-coachingmetode
 • Grundlæggende forståelse for menneskelig forandring via systemisk psykologi og narrativ coaching.

Værktøjerne vi bruger i undervisningen er bl.a. meditation og åndedrætsteknik, nærværsbaseret dialogmetode, intuitiv forholdemåde, anerkendende metode, buddy- og gruppeøvelser samt G.N.I.S.T-dagbogen.

BLIV  DEN  FØRSTE

Det er første gang et kursus med Henning Daverne udbydes som et 6-ugers kursusforløb for ledige. Dette sker i samarbejde med Professionshøjskolen UCC som faglig og administrativ ansvarlig.

PRIS  OG  VARIGHED

Prisen for kurset er 21.889 kr., men er du dagpengemodtager med ret til seks ugers efteruddannelse, betaler dit jobcenter kursusafgiften. Er du i tvivl, så tal med din A-kasse. Kurset varer seks uger, med tre undervisningsdage om ugen (som udgangspunkt hele dage fra kl. 10-16).

UNDERVISERE PÅ KURSET
6 ugers kursus for ledige, meditation & mindfulness med Henning DaverneHenning Daverne  er foredragsholder, forfatter og underviser i meditation og selvudvikling. Henning har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af Danmarks spidskompetencer inden for erhvervs-meditation.

christian-oerstedChristian Ørsted   underviser til daglig ledere, projektledere og konsulenter i kommunikation og organisationscoach-ing. Hans udgangspunkt er systemisk coaching, anerkendende ledelse og narrativ metode med elementer fra mindfulness.

Undervisningen er desuden i samarbejde med Katja Hessel,  CM(psyk

Citater fra bogen find din gnist:

– Du finder dit kald der hvor du oplever den største entusiasme og energi, og hvor dine unikke talenter giver værdi til andre mennesker

– Et job giver ikke i sig selv mening til dit liv men intet job forhindre dig i at leve et meningsfuldt liv

– vores stilling er ikke i sig selv en vej til meningen med vores liv men vores indstilling er den direkte vej til et meningsfuldt liv

DATOER  OG  STED  FOR  KURSUSSTART

Undervisningen foregår i Asnæs & Vangstrups smukke lokaler ved Holte Station; Holte Stationsvej 14, Nettobygningen, 2840 Holte. Samt i Lotushearts undervisningslokaler på Bernstoffsvej 132, 2900 Hellerup (ved Bernstoffsvej station) Ved spørgsmål kontakt 70 23 48 08 / info@asnaes-vangstrup.dk.

Se video om meditation og mindfulness

 


2 replies
 1. Cecilia Liebmann siger:

  Hej, jeg er ledig på dagpenge og interesseret i at tilmelde mig kurset. Spørgsmålet er om man ikke skal have det clearet med Akassen inden?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *