INTRODUKTION

iPhone/iPad: Ønsker du at lytte til lydfilerne på farten skal du blot downloade dem, og overføre dem til din enhed via iTunes.

Du kan afspille og downloade den lydfil  som er vist øverst i soundcloud playeren til højre.

Meditationen “pancha kosha” er beskrevet på side 78 i bogen, jeg anbefaler at du læser kapitlet ” Den dynamiske udviklingsmodel” (s.33) igen og igen i den periode hvor du mediterer på de 5 dimensioner. Du finder denne lydfil til højer i soundcloud playeren.

Meditations øvelsen “Åndedrætsmeditation” finder du på s. 135 i bogen. Du finder denne lydfil til højer i soundcloud playeren.

Meditationen “4 nøgler til indre ro” finder du på s. 161 i bogen. Jeg anbefaler at du læser kapitlet “forhindringer på vejen mod målet” i en periode mens du mediterer på de 4 nøgler til indre ro. Du finder denne lydfil til højer i soundcloud playeren

Bhakti yoga sangene “Durga ma”, “Radhe Sham”,”Wholly holy way” finder du på side 276 i bogen.Jeg anbefaler at du læser kapitlerne “Iswara” på s.204 og Bhakti yoga på s. 265 i en periode mens du synger sangene. Du finder disse 3 lydfiler til højer i soundcloud playeren.

Meditations øvelsen “Japa dhyan” er beskrevet på side 338 i bogen. Jeg anbefaler at du læser kapitlet “Jnana yoga” (s. 315) i en periode mens du mediterer på mantraet “AUM”. Du finder denne lydfil til højer i soundcloud playeren.

Sådan sammensætter du din meditation og mindfulness praksis.

Daglige praksis – 3 elementer

Jeg vil anbefale at du inkluderer disse 3 elementer i din daglige praksis.

1) Fysiske øvelser og åndedræts øvelser

2) Meditation og mindfulness øvelser

3) Studier der hører sammen med din meditation og mindfulness praksis, læs et par sider daglige af det kapitel som hører sammen med din valgte praksis. Som en del af din praksis anbefales det at du læser den samme tekst gentagende gange. Studier inkluderer at du afsætter tid til at læse i “livets bog” dagligt du kan noterer dine observationer i en dagbog

Du kan sprede disse 3 elementer ud på forskellige tidspunkter af din dag, fx. kan du kombinerer fysiske øvelser med åndedrætsøvelser om morgenen, udfører din meditation og mindfulness øvelse i løbet af dagen og læse nogle sider i det tilhørende kapitel inden senge tid. Du kan også gennemfører alle 3 punkter morgen og aften, ideen er at du sammensætter et program med alle 3 elementer der passer til din hverdag og udfører programmet dagligt i den periode du har besluttet dig for

Læs kapitlet “find din egen måde” på side 307 i bogen for at fine yderligere vejledning

7 Lydfiler i playeren

Der er 7 lydfiler i playeren nedenfor, hvis du kan kun se de første, kan du scrolle ned på scroll knappen som findes til højre for lydfilerne.

Hvor skal jeg mediterer henne? Hvornår skal jeg mediterer?

Du finder svar på disse spørgsmål ved at lytte til disse intro filer:

Den dynamiske åndedrætsøvelse

Du finder beskrivelsen af denne øvelse på s.189 i bogen. Denne øvelse giver dig frisk iltet blod til din hjerne, fjerner træthed og skærper din koncentrationsevne. Øvelsen forbereder dig til den efterfølgende meditation. Jeg anbefaler, at du udfører 3 runder af den dynamiske åndedræts øvelse inden du mediterer.

David Swenson-Sol hilsen

Du finder en kort beskrivelse af øvelsen på side 185 i bogen.