INTRODUKTION

Lyt til de 5 øverste introduktions filer, inden du starter med at bruge programmet.

Nedenfor finder du dine 4 guidede meditationer. Du kan læse en beskrivelse af dem hver især, i kapitel 6 i bogen 12 minutter til succes (s.114).

Har du iPhone/iPad?: Download “GOD DAG meditation & mindfulness app” her
Har du ikke iPhone/IPad? Du kan afspiller dine guidede meditationer direkte her på siden. Ønsker du at lytte til dem på farten skal du blot downloade dem til din enhed

Meditation: 12 minutters kropsscan

Meditation: 12 minutters ubetinget kærlighed

Meditation: 12 minutter Positiv zoom

Meditation: 12 minutter “AUM” mantra

Den dynamiske åndedrætsøvelse

Denne øvelse giver dig frisk iltet blod til din hjerne, fjerner træthed og skærper din koncentrationsevne. Øvelsen forbereder dig til den efterfølgende meditation.
Jeg anbefaler, at du udfører 3 runder af den dynamiske åndedræts øvelse inden du mediterer.

Om Programmet

12 minutter til succes

Jeg har gennem mine mange år som underviser i denne enkle praksis igen og igen hørt kursister fortælle om, hvordan de gennem meditation har opnået bedre kontakt til sig selv og andre mennesker. De beretter om større nærvær og en mere fredfyldt grundstemning i sindet. Det skyldes, at meditation træner hjerne og bevidsthed og vænner krop og sind til en mere afslappet tilstand.

Mange af os befinder os meget af tiden i rastløs uro, og meditationen virker ved igen og igen at nulstille det overaktive sind. Regelmæssig meditation fremkalder ro og restitution og fører automatisk til bedre kontakt med dybere dele af vores bevidsthed. Det er min erfaring at den bedste måde at få implementeret meditation i en travl hverdag er ved at have adgang til guidede meditationer hvad enten man er hjemme, på arbejde eller i transport imellem hjem og arbejde.Til at begynde med er meditation hverken en vane eller rutine for dig, og du har endnu ikke mærket, at denne praksis gavner dig.

Derfor er du nødt til at yde en målrettet indsats over en periode.

Det er altid muligt at lægge nye vaner ind i sit liv, men sjældent meget let. Beslutningen er ofte den lette del, mens det er mere krævende at planlægge og gennemføre. Det vigtigste er måske at have realistiske forventninger til projektet. Jeg foreslår at du comitter dig til at mediterer 12 minutter om dagen i to måneder. Efter to måneder er du langt. Du ved mere om, hvad meditation er, og hvad det kan give dig.

Du ved også mere om, hvordan du skal gøre og ikke gøre for at få det til at virke. Du ved, hvad der er praktisk og hensigtsmæssigt for dig. Involver gerne andre mennesker, som du ved, vil dig det godt. Det kan være vigtigt at få støtte fra sine nærmeste eller måske fra nogle, som kender til at meditere, aftal fx. at gennemfører programmet med en ven, et familiemedlem, en kollega eller partner. Kan du ikke finde en passende makker, skal du ikke lade dig stoppe. Du kan sagtens meditere på egen hånd.

Velkommen og rigtig god meditation

Henning Daverne