sjælens rejse podcast

Meditationslærer, foredragsholder og forfatter

Henning Daverne har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstudøvere i Europa. Henning betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation.

Lederudvikling 

Henning har igennem mange år hjulpet ledere og teams i danske virksomheder med at finde gnisten, der kan tænde og fastholde deres arbejdsglæde og mentale balance i en travl hverdag præget af konstante skift. Det handler om at forebygge og reducere stress, styrker koncentrationsevnen og hæver humøret, igennem viden og værktøjer fra meditationens og kampsportens verden

Bestseller forfatter til en række bøger

Henning er forfatter til en række bøger om personlig udvikling, meditation og mindfulness. Herunder bøgerne; “sjælens rejse bind 1+2”, “vejen til indre ro i en travl hverdag” , “Seksuel Kung-Fu – vejen til et lang og sund liv” , “meditation og mindfulness – tidløs visdom til det moderne menneske” og bestselleren “12 minutter til succes”

Jiva Vatra e-bog på Henning Daverne
Meditation og mindfulness
Vejen til indre ro i en travl hverdag. foredrag og bog af Henning Daverne

Mere end 30 års erfaring – uddannet i Østen

I sin søgen efter kampsportens rødder drog Henning på mange rejser til Østen, hvor han i en periode på 12 år i træk, hvert år gennemgik intensiv træning i traditionel meditation på tilbagetrækningsophold. Henning Daverne er blevet personligt uddannet af sin mentor, meditations guruen Maharajji.

Sjælens rejse spirituelt selvudviklinsforløb med Henning og Maharajii i Kerala