Der er nogle der synes det vi tilbyder lyder lidt langhåret. Men vores undersøgelser viser at det virker lige godt på alle hårtyper

Link til undersøgelser her….

GOD DAG Meditation & Mindfulness for virksomheder

Vi er en virksomhed, der tilbyder kurser i meditation og mindfulness. På dem lærer du enkle teknikker, der på kort tid, faktisk kun 12 minutter om dagen, kan hjælpe dig til en dybere følelse af ro og nærvær, samt til at finde din indre gnist, der giver dig mening med og retning i livet.

Vi gør det ved, at kombinere det bedste fra 2 verdener, som vi siger. Vores metoder tager udgangspunkt i munkenes ro og fordybselse og tro på indre dybde kombineret med videnskabelig dokumentation.

Det betyder, at du kan stole på vores løfter om, at kurserne kan give ledere og medarbejdere i din virksomhed mere overskud i hverdagen og dermed et bedre privat- og arbejdsliv. For i sidste ende er vores mål, at du skal have en god dag – hver dag.

Foredrag og workshop

Forsvind fra omverdenen i 12 minutter og vær mere effektiv når du vender tilbage.

Individuelt forløb

Få individuel coaching og vejledning til din selvudvikling

1 dags kursus

Skal virksomheden skal have et indspark udefra ringer man til McKinsey. Men hvad hvis den egentlig har brug for et indspark indefra?

6 ugers kursus

Dette meditationsforløb lærer dig at opbygge meditation som en vane i din hverdag og giver dig en metode til at blive stærkere, lykkeligere og mere rolig

1 års forløb

High performance team i balance. Et livsforandrende lederudviklingsforløb for dig og dit team