Kurser & Foredrag

FOREDRAG MED HENNING DAVERNE

Som foredragsholder er Hennings klare force, at han ikke har til hensigt at pådutte os danskere de østlige principper – medmindre at disse er skræddersyet til, hvordan hverdagen og virkeligheden ser ud for medarbejderne i danske virksomheder.

Hans foredrag er konkrete, interaktive og humoristiske!

KOM I MENTAL TOPFORM

Hvornår har du sidst siddet opslugt af en opgave uden fornemmelse for tid og sted?

I vores fortravlede hverdag stopper vi sjældent op og kontakter nuets kraft. Balancen imellem præstation og restitution er en forudsætning for at kunne yde dit bedste. Med mental træning forbedrer du evnen til både at fokusere og slappe af.
Henning Daverne giver dig indblik i, hvordan du holder din hjerne ”fit for fight” med simple teknikker, så du kan vinke farvel til stress og sige goddag til øget mentalt velvære.

MEDITATION 12 MIN TIL SUCCES

Hør, hvordan du med simple teknikker og meditation som værktøj kan opnå balance i din karriere og dit privatliv i en ofte alt for travl hverdag.

Lær at udvikle din koncentrationsevne, kreativitet og selvindsigt.

Du vil…

  • blive bedre til at fokusere og prioritere
  • lære at være tilstede i nuet
  • lære at forebygge og håndtere stress
  • få mere overskud og empati
  • blive en stærkere og mere rolig udgave af dig selv
  • lære konkrete øvelser, som du kan gå direkte hjem og bruge

VEJEN TIL INDRE RO I EN TRAVEL HVERDAG

Vil du også gerne blive bedre til at fokusere og arbejde mere effektivt? Så kan meditation og mental træning være noget for dig!

Henning Daverne giver dig værktøjer til, hvordan du bedst opnår balance og fokus i din hverdag ved at bruge værktøjer fra kampsportens verden. Han har gjort det til sit livsværk at hjælpe erhvervsfolk med at være skarpe.

”Hvis meditation var en pille, som kunne give dig større indvendig ro, mindre stress, bedre kropsligt velvære og mere succes i arbejdslivet, ville du så tage den?. Ja, naturligvis! Men hvorfor gør vi det så ikke?”

Henning Daverne stiller spørgsmålet og tager dig på en rejse ind i meditationens verden. Samtidig vil du blive præsenteret for resultaterne af den nyeste hjerneforskning.

FORESPØRG PÅ FOREDRAG


Har du specielle ønsker, eller vil du høre mere om Hennings foredrag, så udfyld felterne, og vi vil kontakte dig

Konkret viden, underholdende krydret med Hennings egne anekdoter og praktiske øvelser, som inddrager deltagerne. En rigtig ”feel good” oplevelse, som sætter sig i kroppen og varer længe, og som er guld værd, både personligt og som team

Den bedste anbefaling jeg kan give en underviser er, at vedkomne selv efterlever det der bliver sagt. Sådan er Henning – og alle burde give sig selv den gave at opleve ham.

Henning taler til sindet, men på en så åbenlys måde, at selv den mest rationelt tænkende erhvervsmand nikker anerkendende. En ’mental peptalk’ med livslang udløbsdato. Jeg vil på det varmeste anbefale dette foredrag til alle.