Få adgang til et gratis kapitel fra Henning Davernes 4 bøger.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte adgang til download.Meditation og Mindfulness bog - Henning Daverne

Meditation & Mindfulness – Tidløs visdom til det moderne menneske

I denne bog præsenterer jeg meditation og mindfulness på deres oprindelige præmisser. Det vil sige, at jeg introducerer dig for de oprindelige traditioner, der bygger på den tidløse visdom. Der er ikke tale om nutidens populærfortolkninger, jeg har derimod tilstræbt en fortolkning, der er tilpasset det moderne menneske. Emnerne fortjener at blive udfoldet fra et perspektiv, der giver dig en dybere forståelse for, hvad det betyder at meditere og være mindful i dagligdagen.

Bog, Find din gnist af Henning Daverne

Find din Gnist

Henning Daverne beder læseren om at stoppe op og overveje: Hvor står du i livet? Mærk efter! Er det muligt for dig at finde din gnist? Gnisten er de magiske øjeblikke, hvor vi føler lykke koblet med mening. Vi oplever, at vi virkelig lever og ikke mangler noget.

Meditations bog, 12 Minutter til Succes af Henning Daverne

12 Minutter til Succes

Et større nærvær, en følelse af indre ro og ikke mindst mere glæde. Det er, hvad du kan opleve efter blot at have mediteret i bare 12 minutter om dagen i 2 måneder.

Bog, vejen til indre ro i en travl hverdag - Henning Daverne

Vejen til Indre Ro

Vil du gerne have mere energi og mindre stress i hverdage? Så starter din rejse mod bedre sundhed med denne meget omtalte og anmelderroste bog af Henning Daverne