SPIRITUELLE OPLEVELSER VENDER MÆNDS VÆRDISÆT PÅ HOVEDET

Spirituelle oplevelser, del 2. (Du kan læse spirituelle oplevleser, del 1 her)

Undersøgelsen “Quantum change”, foretaget af psykolog og psykiater William R. Miller og hans team, viser at mænd og kvinder, som har haft en spirituel oplevelse, efterfølgende gennemgår en personlig transformationsproces som vender deres værdisæt på hovedet.

TOP 5 VÆRDIER FOR MÆND FØR EN SPIRITUEL OPLEVELSE

  1.  RIGDOM / TJENE PENGE
  2. SPÆNDING / EVENTYR
  3. 3 SUCCESS / PRÆSTATION
  4. PERSONLIG NYDELSE
  5. AT VÆRE RESPEKTERET

TOP 5 VÆRDIER FOR MÆND EFTER EN SPIRITUEL OPLEVELSE

  1. SPIRITUALITET (SOM RANGEREDE MEGET LAVT PÅ LISTEN FØR)
  2. INDRE FRED
  3. FAMILIE
  4. AT LEVE I HARMONI MED HELHEDEN (NOGET STØRRE / GUD)
  5. ÆRLIGHED

“Jo mere din opmærksomhed kun beskæftiger sig med ydre ting, des mere vil du føle dig tom indeni. Som resultat af denne indre tomhed antager livet en følelse af meningsløshed – Jo mere du er i bevidst kontakt med din indre essens, dit spirituelle nærvær, des mere vil du føle dig “substantiel” / hel indvendigt. Som resultat, af denne følelse af indre helhed, vil du føle at dit liv er meningsfyldt”

DEL 3: Kan man måle en kvindes spirituelle udvikling?

En film om spirituel udvikling

Spirituelle oplevelser

På rejse bag indiens lukkede døre

Vejen til indre ro i en travl hverdag. foredrag og bog af Henning Daverne

Meditation og indre værdier: ny megatrend.

Hvad er spirituelle værdier?
Ser vi på, hvad spirituelle værdier egentlig er, er det i bund og grund alt det, man ikke kan købe for penge. Det kan fx være ønsket om at finde en højere mening med livet og et formål, med det, man laver; medfølelse, bevidsthed, at gøre noget godt for samfundet og sin familie plus personlig velvære. Netop disse værdier bliver vigtigere for mennesker i vestlige lande.

Vejen til indre ro i en travl hverdag. foredrag og bog af Henning Daverne

Fra fravær til nuvær – meditation som lykketræning

Ifølge meditationseksperten Henning Daverne står samfundet på randen af en revolution. Nøglebegrebet hedder neuroplasticitet, og beviser bla. at man kan meditere sig til mere lykke. Vi har talt med Daverne, der fører an i lykke-undervisningen herhjemme. Tekst: Cecilie Marie Meyer ”Det er blot et spørgsmål om tid, før opdagelsen siver ned gennem vores samfund og efterhånden […]

[av_productlist categories='6' columns='4' items='9' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' offset='0' sort='0' paginate='yes' link_behavior='' show_images='yes' av_uid='av-jofrooa0' custom_class='']