Kig indenfor på sjælens rejse online kursus

På videoen nedenfor kommer du midt ind i en undervisnings situation som omhandler sinds krops forbindelsen, jeg er ved at forklare at kronisk stress i sindet leder til kronisks spændingsmønstre i kroppen med nedsat blodcirkulation til følge.  Undervisnings afsnittet handler warrior monk qigong øvelser som har til formål at styrke dine indre organer.

MIN ERFARING MED WARRIOR MONK QIGONG

Som du måske allerede ved, har jeg personligt såvel som professionelt, beskæftiget mig med østens kampkunst og spiritualitet i over 40 år. I de seneste 10 år er jeg i min egen daglige træning dykket seriøst ned i de dybere aspekter af  Warrior Monk Qigong (Neigong- indre alkymi). Trods det at jeg naturligvis er blevet 10 kalender år ældre i denne periode, så må jeg tilstå at jeg føler mig sundere, stærkere og yngre tilpas end jeg har gjort siden jeg var teenager.

Mine gamle træningsskader fra et helt liv med seriøs kampsports træning er fuldstændig healet, mine knæ som ikke kunne bøjes uden betragtlige smerter da jeg var 45 år er nu, over 10 år senere, smertefri. Min lænd som ofte var stiv og øm, når jeg stod op om morgenen som 45 årig, værkede den og skulle den lige varmes op inden jeg var i fuld vigør, idag over 10 år senere er min lænd behagelig varm og smidig lige fra jeg står ud af sengen om morgenen og, som oftes, helt smertefri.

Jeg må tilstå at jeg tidligere i år fortalte min kæreste “kan du huske hvor mange smerter jeg havde i min lænd før i tiden?” “ja, det kan du tro”, “den er fuldstændig healet nu og jeg har ikke haft smerter i flere år” og så ville skæbnen selvfølgelig at jeg fik hold i lænden og nedsat mobilitet i en hel uge, heldigvis havde jeg nu lært hvordan min krop kan helbrede sig selv ved hjælp af Qigong øvelser, kost og livsstilsvaner, så smerterne gik hurtigt over og jeg kan rapportere at jeg er tilbage til min normale smertefri tilstand siden da.

I konventionel tankegang er min oplevelse ulogisk, normalt betyder 10 års aldring, efter 45 års alderen, at der tilkommer flere smerter og skavanker, ligesom gamle skader ikke sjældent bliver kroniske.

KROPPENS SELVHELBREDENDE KRAFT

En af de største fordele jeg har oplevet igennem warrior Qigong træningen er at min krops selvhelbedende evne er blevet ligesom da jeg var teenager, når jeg kommer fysisk tilskade, kan kroppens selvhelbrende kraft heale skaden hurtigere end jeg kan huske jeg nogensinde har oplevet, (jeg håber ikke det bare er fordi min hukommelse er blevet dårligere, smil)

nogle af oplevelser jeg har haft med kroppens selvhelbredende kraft lyder for godt til at være sandt og hvis jeg fortalte dig om de ting jeg har oplevet ville du måske tvivle på om det var en ammestue historie, meget hellere end at fortæller dig mine gode oplevelser vil jeg ønske for dig at du selv kan opleve hvilke “mirakel” det er når du har lært at aktivere din krops selvhelbredenede kræfter.

Det eneste det kræver at at du lære at udføre øvelserne korrekt og at du udfører dem jævnligt, helst dagligt over lang tid. Efter 3 måneder vil du opleve en stor forbedring, efter 1,5 år begynder din krop finde et nyt “set point” som betyder at nogle af dine tidligere højdepunkts oplevelser for kropsligt velvær, er blevet til  hverdagsoplevelser. Efter 3 år vil du kigge tilbage på dit helbred dengang og tænke, det virker sku det her, jeg er virkelig blevet flere år yngre på de seneste 3 år.

WARRIOR MONKS

kriger munke udviklede og trænede warrior qigong, formålet med denne træning var både kampeffektivitet men også fysisk sundhed og spirituel udvikling igennem transformation af kroppen, andre steder på min blog kan du læse om krigermunkenes træningsmetoder, her vil jeg nævne at munkenes færdigheder inkluderede metoder som “Iron palm”, “Iron body” og “Iron fist”, disse færdigheder kan demonstreres fx. var at gennembryde sten o.lign. Problemet med den slags demonstrationer er at de let kan udføres ved hjælp af tricks, det betyder at man ikke som tilskuer udefra kan vurdere om en demonstration faktisk er udtryk for at udøverens krop er blevet transformere igennem warrior qigong, eller om det bare er et simpelt trick man bevidner. Igen vil jeg ønske for interesserede at de selv oplever forskellen på deres egen krop, for derigennem at konstatere at hele trænings formål er at udvikle kroppens selvhelbredene kraft i en sådan grad at du bla. kan gennembryde sten uden smerte og uden anstrengelse (og uden nogen trick)

SJÆLENS REJSE ONLINE KURSUS

På sjælens rejse online kursus lærer du at integrerer warrior qigong, meditation, og kropscentreret spirituel selvudvikling i dit eget liv.

På kurset lære du åndedræts og warrior qigong øvelser som styrker og helbreder din krop, giver dig ny energi, og meditation som giver dig indre ro, ligesom du vil lære at tolke dine egne tanker, følelser og kropsfornemmelser, som et krypteret signal fra din sjæl, som rigtig tolket leder dig dybere end tankernes og følelsernes niveau, ind til en indre følelse af velvære, der findes på sjælens niveau.

På sjælens rejse bliver du klædt på med de vigtigste spirituelle selvudviklings-værktøjer, der kan hjælpe dig på livets indre rejse resten af livet.

Sjælens rejse er ikke en rejse fra ét sted til et andet sted i den fysiske verden, men en rejse, som er kendetegnet ved, at rejsen ændrer den måde, du ser på dig selv og den omgivne verden. I den tidløse visdom kaldes denne rejse for Sjælens Rejse. Når vi nu begiver os ud på Sjælens Rejse sammen, så begiver vi os samtidig ind i en anderledes begrebsverden, som bygger på en spirituel verdensanskuelse, spirituel betyder her “forbundet med helheden” eller “i samklang med helheden”

Kan qigong forvandle dit liv? En samtale om træning, spiritualitet og indre styrke

Qigong er meget mere end bare en træningsform – det er en rejse mod en stærkere, smertefri krop og en dybere forståelse af vores indre energi. I Sjælens Rejse podcast, Episode 2 dykker vi ned i denne ældgamle praksis og udforsker dens transformative potentiale. Lyt eller læs med her og bliv klogere på, hvordan qigong […]