Videotestimonial Sjælens Rejse: Christina Borreby

Kig indenfor på Sjælens Rejse og mød Christina

I videoen ovenfor kan du høre Christina fortælle om sin oplevelse af at gå på Sjælens Rejse

“De positive oplevelser jeg har haft, her efter at jeg er startet på Sjælens Rejse er, at jeg er blevet meget mere bevidst om at mærke efter i mig selv i dagligdagen, og jeg har fået lavet nogle rigtigt gode rutiner.
For mig er personlig udvikling en livslang proces. Det stopper aldrig. Og Sjælens Rejse kom bare til mig på det helt rigtige tidspunkt.
Det kan lyde banalt, men det her med at opdage, at jeg ikke mangler noget – og dét, som jeg leder efter uden for mig selv, det er faktisk inde i mig. Det er dér, jeg skal lede. Når først du har lært det, så har du det med dig resten af livet.

I virkeligheden synes jeg det er en rejse, som alle mennesker burde unde sig selv at gå på. I hvert fald i forhold til at få mest muligt ud af det, vi har foran os, og blive opmærksomme på, hvor meget af vores liv, vi egentlig bruger energi på de forkerte ting. Det tror jeg helt sikkert, at alle kan lære rigtig meget af. Uanset om man har erfaring med personlig udvikling eller ej. 

Jeg tænker, at det kunne være en af de største gaver, man giver sig selv, at begive sig ud på den her type rejse, fordi det forandrer alting. Jeg vil helt klart anbefale Sjælens Rejse til andre.” 

Christina Borreby, Selvstændig webdesigner og psykoterapeut, 33 år

LÆS MERE PÅ BLOGGEN

Sjælens Rejse