Kig med her når Henning Daverne introducere dig for hans 5 seneste bøger

På videoen ovenfor præsentere Hennng Daverne dig for sine seneste 5 bøger

 1. 12 minutter til succes – mediter dig lykkeligere, klogere og mere rolig
  denne bestseller er udkommet i en ny udgave
 2. Sjælens rejse bind 1
  Sjælens rejse er kropscentreret vej til spirituel selvudvikling som arbejder med at skabe harmoni imellem 3 primære områder af kroppen, hovedet, hjertet og maven. I bind 1 gennemgå vi emner som “livets formål”, “vejen til lykke” og “sjælens anatomi”
 3. Sjælens rejse bind 2
  udgangspunktet er vedaerne, der er grundlaget for indisk filosofi, vedaerne blev nedskrevet 1400 år for vores tidsregning, bogen bygger på en spirituel verdensanskuelse og gennemgår hvordan individet er forbundet med helheden
 4. Sexual Kung-fu – Taoistisk elskov, vejen til et lang sundt liv
  Bogen tager udgangspunk i den taoistiske elskovskunst som handler om at skabe harmoni imellem yin og yang som er to seperate og tilsyneladende modstridende kræfter. Bogen er spækket praktisk øvelser som styrker helbredet og forældler den sexuelle energi. Formålet er spirituel udvikling, samt at skabe harmoni imellem mand og kvinde.
 5. The Diamond Body – Unlock your inner guidance
  “This pioneering book introduces Faisal Muqqadam`s Diamond Logos Teachings, providing an all-encompassing roadmap for tapping into the deep wisdom of your authentic self.”

Menneskets fundementale problem – introduktion til Vedanta filosofien

Kan qigong forvandle dit liv? En samtale om træning, spiritualitet og indre styrke

Qigong er meget mere end bare en træningsform – det er en rejse mod en stærkere, smertefri krop og en dybere forståelse af vores indre energi. I Sjælens Rejse podcast, Episode 2 dykker vi ned i denne ældgamle praksis og udforsker dens transformative potentiale. Lyt eller læs med her og bliv klogere på, hvordan qigong […]