Meditation, samtale om meditation i TV2 Lounge

Meditation, samtale om meditation i TV2 lounge

Nanna Andreasen interviewer Henning Daverne i “Lounge” om meditation og hans nye bog “12 minutter til succes-mediter dig lykkeligere, klogere og mere rolig”

I forbindelse med udgivelsen af bogen “12 minutter til succes – mediter dig lykkeligere, klogere og mere rolig” taler jeg med Nanna Andreasen om bogen og meditation i TV2 lounge. I udsendelsen taler vi om at vi alle har travlt i den moderne verden og at det kan være svært at finde tid til alle de mange  tilbud om selvhjælp vi bliver bombarderet med.

Dem som har fulgt forskningen, omkring effekten af meditation i de senere år, ved at der er funder mange positive resulater på dette område, de områder i hjernen som står for positive følelser vokser, evnen til empati øges, evnen til at se mulighedder i stedet for begrænsninger udvikles, øget koncentrationsevne er blandt de resultater som man har fundet.

Mange af de nævnte forsøg har været foretaget på mediterende som har mediteret i 45-60 minutter dagligt i minimum 10 år, det er jo fantastisk at et så billigt og enkelt værktøj kan have så omfattende positiv effekt på helbred og psyke men hvordan er det realevent for den almindelig dansker med en travl hverdag som næppr har mulighed for at investerer 60 minutter dagligt i meditation?

12 minutter til succes

Den indvending jeg oftest støder på når jeg holder foredrag i danske virksomhedder omkring meditation er ” det lyder rigtig godt, men det har jeg ikke tid til” med denne indvending i baghovedet besluttede jeg mig for at finde svar på spørgsmålet ” hvor lidt skal der egentlig til for at man kan få de positive fordele ud af meditation”? Dette spørgsmål ledte til det pilot forsøg som senere ledte til meditations programmet og bogen 12 minutter til succes – mediter dig lykkeligere, klogere og mere rolig

Du kan se indslaget her:

 

meditation-paa-tv2-lorry

 

(klik på billedet for at se klippet, åbner ny side)

Download et kapitel fra bogen her: 12 minutter til succes – mediter dig lykkeligere klogere og mere rolig

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *