Meditation og mentaltræning

Meditation og mentaltræning

Seminar hos Teknologisk Institut

Indlæg af Henning Daverne, Jens Schultzer, Sarah Zobel Kølpin, Chris Macdonald

Om programmet:
Vil du også gerne blive bedre til at fokusere og arbejde mere effektivt? Så kan meditation og mentaltræning være noget for dig! Hør 4 af tidens skarpeste profiler, der sætter fokus på, hvordan du bedst opnår balance og fokus i din hverdag ved at bruge værktøjer fra meditationens verden.

Mød Henning Daverne der har gjort det til sit livsværk at hjælpe erh­vervsfolk med at blomstre ved at sætte fokus på indre ro. Hør, hvordan den tidligere topleder og erhvervsmand Jens Schultzer lærte at finde dybde og glæde ved sine ambitioner, og dermed endte på rette hylde som råd giver for andre. Og lad Sarah Zobel Kølpin tage dig med på en tankerejse, der lærer dig til at få bugt med de negative tanker der dræner dig for energi.

Som afslutning på dagen giver Chris Macdonald dig en vitaminindsprøjt ning med mental energi, der lærer dig at bruge dine indre ressourcer til at nå dine mål.

Giv dig selv og dine kolleger mulighed for at finde indre ro og deltag på seminaret Meditation & Balance – du går hjem med tankevækkende input til en mere effektiv hverdag

”Hvis meditation var en pille, som kunne give dig større indvendig ro, mindre stress, bedre kropsligt velvære og mere succes i arbejdslivet, ville du så tage den?”. Ja, naturligvis! Men hvorfor gør vi det så ikke? Henning Daverne stiller spørgsmålet og tager dig på en rejse ind i meditationens verden. Hør, hvordan du med simple teknikker og meditation som værktøj kan opnå balance i din karriere og dit privatliv i en ofte alt for travl hverdag.

· Stands op og fokusér i stedet for at løbe hurtigere – din arbejdsplads vil takke dig for det

· Meditation handler ikke om religion men om ”cutting edge” videnskab – lad

· Lær at udvikle din koncentrationsevne, kreativitet og selvindsigt

Henning Daverne, kampkunstudøver, meditationslærer og forfatter

Sidste kapitel i min bog “vejen til INDRE RO i en travl hverdag” handler om hvilken trend jeg ser i den nye tid: at samfundet vil udvikle sig mod større spiritualitet.

I dec.2008 solgte jeg min kampsports og fitness virksomhed, for at dedikere min tid til at undervise i meditation og skrive min bog. Jeg kontaktede nogle af de store kursus udbydere, herunder Teknologisk Institut. Dengang var meldingen at det ikke havde interesse for deres kunder.

Derfor var det en stor fornøjelse, at se at meditation nu viser sig at være et af de mest populære emner på seminarsiden, og det var skønt at se så mange møde frem til meditation og mental-træning.

Jens Schultzer
Vi startede dagen med teori og praktisk meditation. Herefter fortalte Jens Schultzer hvordan han som virksomhedsleder bruger meditation. Et spændende indlæg hvor han også forklarede hvordan han kobler spiritualitet og virksomhedsledelse.

Sarah Zobel Kølpin

Talte om positiv psykologi. Hun refererede til et af de nyeste forskningsresultater. Det viser, at, hvis man tager folk igennem et 7 ugers forløb med meditation, så er der i de tre første uger en tendens til en smule lavere lykkeniveau. Efter 7 uger har det vendt, og alle havde signifikant højere lykkeniveau. Målt efter 1 år var deres lykkeniveau permanent steget.

Et virkelig unikt resultat der beviser at meditation kan hæve vores lykke niveau permanent, hvis vi får etableret en regelmæssig praksis. Hvorfor det faldt de første tre uger? Fordi det er svært at implementere en vane, det kræver disciplin og prioritering.

Chris Macdonald

understregede med sin altid humoristiske og underholdende facon, vigtigheden af det han kalder “LV effekten” (LV = Lortet Virker). Det betyder at meditationen virker, hvis du altså gør noget ved det og får mediteret! Selv 12 minutter om dagen er med til at gøre en forskel.

Og her kommer hans “SK.L effekten” ind I billedet; det virker SKide Langsomt! Eller sagt på en anden måde: du skal blive ved og ved for at få aktiveret LV effekten

Vi sluttede dagen af med en fælles meditation.

Alt I alt en virkelig inspirerende dag, både for jer I salen, men absolut også for os der fik lov at brænde igennem.

 

 

Meditationskurser for erhverv
Meditation og mindfulness kurser
Meditation og mindfulness kurser
Meditationskurser for ledige 6-ugers
Foredrag om meditation og mindfulness
1 svar
  1. Foredragsholder siger:

    Jeg har hørt foredrag med Henning flere gange – han er en dejlig rolig afbalanceret herre, som alligevel brænder igennem med sit i manges øjne, lidt flippede budskab 🙂 Kan godt anbefales hvis man interesserer sig blot en smule for meditation m.m.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *