Del 3 af instruktøruddannelsen i Meditation og Mindfulness,

Indvielsesturen til Indien er for de instruktører der er uddannet hos Henning Daverne indenfor Meditation og Mindfulness, og som er interesserede i/gerne vil gå den mere spirituelle / traditionelle vej indenfor disse områder.

NB!

Det er vigtigt at bide mærke i at du GODT kan deltage i uddannelsens 3. del, og dermed komme med på indvielsesturen til Indien, uden at have gennemført praktikdelen efter din 2.del. Den kan tages efterfølgende.

Meditation og Mindfulness Kursus Certifikat

Hvor længe

ca. 12 dage

Hvor

Byen ligger langt ude på landet i det nordlige Indien – langt fra alfarvej, og er ikke kendt og besøgt af turister.

Det er en by, der er gennemsyret af at være center for dyrkelse af spiritualitet, meditation og yoga. De, der bor i byen praktiserer på samme måde som for 1000 år siden, så du får et helt unik indblik i de traditionelle metoder, og får set hvor det hele stammer fra.

Hvorfor her

Byen vi skal besøge er stedet hvor Henning selv er blevet initieret af den nu afdøde meditationsguru Maharaji. Og vi møder flere af hans avancerede elever. Du kan læse om en af Hennings meditationsture til Indien i dette indlæg.

Hvor skal vi bo

Vi skal bo i et lukket område i byen, der for nylig er blevet byudviklet, så området fremstår mere vestligt.

GRC Guest house

Picture 033vaidehi single bed

Hvad skal vi lave (turens formål)

Når du er færdig med meditation og mindfulness instruktøruddannelsen, er du uddannet i at undervise i meditation til travle mennesker. Rejsen er for dig der allerede er uddannet, der ønsker at gå den mere spirituelle / traditionelle vej indenfor meditation og mindfulness, for at kunne gøre dette, skal man først indvies.

Se med her når 7 danske mindfulness instruktører tager på besøg med deres instruktør på rejse bag indiens lukkede døre…