HVORDAN BRUGER DANSKERNE MEDITATION?

Og hvad er deres udbytte?

Kevin Pedersen – Adm. Direktør 
”Når jeg kommer ind af døren, kan jeg mærke på børnene, at vi er meget mere til stede sammen. Konflikter som man altid har i en familie, de er der bare ikke. Det er en signifikant forskel fra at tage stressen med ind i huset, og i stedet lade den blive ude i bilen. Det er meget praktisk og lavpraktisk gjort, at sidde i sin bil i sin carport og meditere, trække noget vejr og noget luft.”

Susanne Toft – Receptionist
”Det er så lidt der skal til. Det er det, jeg syntes der er så interessant ved det her. 12 minutter om dagen, det er Halvanden cigaret. Jeg ryger ikke – men halvanden cigaret om dagen, hvor du egentligt bare skal sætte dig ned og være tilstede. Det giver så meget ro i den anden ende. Det er rigtig rigtig interessant.”

Troels Bulow Olsen – Adm. Direktør
”Hvis du skal sørge for, at du har en medarbejder stab, der skal følge sig godt tilfreds og er glad for at være i din virksomhed. Så er du jo nødt til indimellem at sige, at den store lige vej som alle andre går. Den kan du ikke vælge.”

Troels Kjær- Hjerneforsker 
Når man mediterer, så ser man en ændring af vores normale frekvens der normalt dominerer hjernen. Den ligger på en 8 -10Hz. Når man meditere så falder den. Så ligger den typisk på 5-6 Hz. Så vi ser altså en effekt på hjernen, som vi kan måle fra millisekund til millisekund, når vi mediterer.

Ulrik Lynge – Konsulent Coach
Meditationen for mig, var en oplevelse af at det skabte en ro. En oplevelse af, at nu kan jeg mærke det. Den der varme. Den gode energi og en følelse af at være.”

Christian Stadil – CEO
Vil du vide hvad Christian Stadil CEO Hummel tænker om meditation? Så skal du trykke play på videoen.

Hvad er erhvervsmeditation, og er det noget for os?

Vejen til indre ro i en travl hverdag. foredrag og bog af Henning Daverne

Meditation og indre værdier: ny megatrend.

Hvad er spirituelle værdier?
Ser vi på, hvad spirituelle værdier egentlig er, er det i bund og grund alt det, man ikke kan købe for penge. Det kan fx være ønsket om at finde en højere mening med livet og et formål, med det, man laver; medfølelse, bevidsthed, at gøre noget godt for samfundet og sin familie plus personlig velvære. Netop disse værdier bliver vigtigere for mennesker i vestlige lande.

Foredrag om mindfulness for med Henning Daverne

Erhvervs meditation

Tekst: JETTE MEIER CARLSEN Alle sidder med lukkede øjne. I dyb koncentration. Langsomt folder ansigterne sig ud og et par hoveder begynder at nikke til lyden af sommerbrise og Henning Daverne, der med rolig og mørk stemme guider de forsamlede mænd og kvinder længere og længere ind i meditationens sjælefred. Han er instruktør og velkendt […]