Videotestimonial Sjælens Rejse: Hold 3

Kig indenfor på Sjælens Rejse og mød kursister fra hold 3

I videoen ovenfor kan du høre kursister fra hold 3 fortælle om deres oplevelse af at gå på Sjælens Rejse

“De positive oplevelser jeg har haft, her efter at jeg er startet på Sjælens Rejse er, at jeg er blevet meget mere bevidst om at mærke efter i mig selv i dagligdagen, og jeg har fået lavet nogle rigtigt gode rutiner.”

Christina Borreby, Selvstændig webdesigner og psykoterapeut, 33 år

“Det giver en anden form for ro, at være et sted, hvor man også ændrer fokus. Vi er ikke så langt endnu i kurset, og jeg er på min første del af første år, men indtil nu, ja absolut, det har helt bestemt levet op til mine forventninger.

Hvis ikke du kender Henning, så vil jeg sige det sådan, så gå virkelig, virkelig tryg ind til undervisningen hos ham, fordi du vil altid føle dig mødt. Han har en måde at være i verden på, som gør, at man meget let bliver tryg i hans nærvær. Han har en unik evne til nærvær og det mærker man tydeligt. Jeg vil til hver en tid kunne anbefale Henning og hans undervisning.”

Anne Mette Kihl, Coach og Mindfulnessinstruktør, 58 år

“Den måde at tænke på, som man lærer igennem deltagelse på Sjælens Rejse, den er rigtig positiv, den er rigtig god. Du har en meget større frihed i dine tanker, og du ved også godt, at der er mange ting, som ligger udenfor din kontrol, som du ikke behøver at bruge mental energi på. Så det er i hvert fald noget, man kan tilskrive Sjælens Rejse.

Jeg kan helt klart anbefale Sjælens Rejse til andre, og årsagen til at jeg kan det er, at det foregår i nogle trygge rammer, det foregår med et fedt hold, og det foregår med en sindssygt dygtig instruktør, der bare stille og roligt bygger ovenpå.”

Klaus Kjærsgaard-Rasmussen, Salgsopbygningschef, 64 år

 

LÆS MERE PÅ BLOGGEN