Downloads

Alle produkter, der kan downloades, kan maksimalt downloades 5 gange indenfor 3 dage fra køb. Sørg derfor for, at gemme din fil(er) et sikkert sted.
Se hjælp her

Sikkerhed

Ingen personlige oplysninger der registreres på Henning Daverne Webshop (herefter kaldet HDW), bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HDW.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshop systemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Betaling

HDW modtager betaling med Dankort samt eDankort.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt, i de tilfælde hvor betalingen vedrører en kursus afgift bliver betalingen trukket umiddelbart.

Webshoppen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

HDW sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen.

Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost.

Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. HDW kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender HDW naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. HDW tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Fortrydelsesret

I forbindelse med køb over Internettet yder HDW i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag afgiver din kursusbestilling. i tilfælde af varer 14 dage fra du modtager varerne.

Fortryder du købet, skal HDW underrettes herom senest 14 dage efter du har tilmeldt dig kursus. Ved varekøb 14 dage efter den dag, du fik varerne i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du kan fortryde købet på følgende måde:

1) Du kan nægte at modtage varen ved at overdrage pakken til Postvæsenet/fragtmand.

2) Du kan efter aftale returnere varen til vores adresse.

For varer købt i webshoppen gælder en reklamationsret på 2 år. Reklamationsfristen regnes fra fakturadatoen. Eventuelle fejl eller mangler ved varerne fra webshoppen skal meddeles i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Info@HenningDaverne.dk

Reklamation og returnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Se venligst denne side med hjælp, hvor du også kan få hjælpe til download af filer m.m.

Henning Daverne Webshop
Elleparken 3
2950 vedbæk
E-mail: Info@HenningDaverne.dk

Refusion

I tilfælde af aflyst kursus, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, kan der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og webshoppen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer.

Markedsføring

Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring overfor dig selv og kun hvis du har givet tilladelse til dette. Du bliver automatisk tilmeldt shoppens emailliste, som du skal bekræfte i forbindelse med dit køb.

Abonnement

Meditation og mindfulness instruktør uddannelsen består af to moduler som betales via 12 mrd. Abbonoment. Sjælens rejse består af seks moduler som betales via 36 mrd. Abbonoment. For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver måned i din abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet hos zeitwing. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen. Dit abonnement løber i den aftalte periode hvorefter den afsluttes automatisk. Du kan til enhver tid opsige dit abbonoment med 3 måneders varsel ved at sende en skriftlig opsigelse til info@henningdaverne.dk. Opsigelsen træder i kraft ved udgangen af en kalendermåned.

Sikkerheden

Sikkerheden omkring betalingsoplysningerne varetages af zeitwing 

Ændring af kortoplysninger

Efter købet af et abonnement kan kunden, ændre de angivne kortoplysninger via  kundens zeitwing profil

Ændring af abonnementsbetingelserne

Lotusheart academy har til enhver tid ret til at ændre nærværende handels- og abonnementsbetingelser, såfremt det sker med en varsling mindst 1 måned før ændringen finder sted. Denne varsling fremsendes til eksisterende kunder.

Ansvarsfraskrivelse

Al deltagelse på kurser, forløb og uddannelse hos Lotusheart academy foregår på eget ansvar. Lotusheart academy anbefaler ikke at du deltager på vores kurser og uddannelse hvis du lider af behandlingskrævende psykiske ubalancer, medmindre dette sker i et samarbejde mellem dig som deltager og din læge, psykiater eller terapeut.