GUIDE TIL DIN MEDITATIONSREJSE

Meditation interesserer dig tydeligvis. Ellers ville du ikke sidde og læse dette.

Men hvor langt er du kommet på meditationsrejsen? Og nyder du den?

Er du endnu ikke kommet i gang med at meditere? Er du begyndt, men har du svært ved at få etableret en praksis? Eller har du en fast praksis, men savner ny inspiration?

Hvad enten du først lige er begyndt at snuse til emnet, har læst bøger om det, eller været på et kursus i det, eller er den heldige “ejer” af en fast praksis, så er der altid et “next step”.

Hvis man er ude at rejse og farer vild, så er det mest naturlige at gøre at spørge om vej. Men hvem er den bedste at spørge? Selvfølgelig én, der har gået vejen før.

Jeg har haft nogle af de mest anerkendte lærere, Østen kan tilbyde, og da jeg er meget spørgelysten af natur, har jeg i gennem årene fået svar på rigtig mange spørgsmål. Nu vil jeg gerne give de svar videre til dig.

Læs med her for at finde ud af, hvilket skridt, der skal være dit næste.

“JEG VIL GERNE LÆRE MERE OM HVAD MEDITATION ER OG HVAD DET KAN GØRE FOR MIG”

Så synes jeg, du skal starte med besøge min blog, hvor du både kan finde konkret viden og inspiration.

Derefter kan du læse en af mine bøger, fx “Meditation og mindfulness”, hvori jeg gennemgår den grundlæggende filosofi bag de to begreber, eller “Vejen til indre ro i en travl hverdag”, der fokuserer på meditation som værktøj.

“JEG VIL GERNE PRØVE AT MEDITERE, MEN VED ENDNU IKKE, OM DET ER NOGET FOR MIG”

Så kan du enten tage udgangspunkt i min bog “12 minutter til succes – meditér dig lykkeliger, klogegere og mere rolig”, eller i min app “GOD DAG – Meditation og mindfulness”.

Begge præsenterer dig for forskellige konkrete øvelser og metoder, som du kan prøve af.

Bogen fås som e-bog, og app’en er gratis at downloade og bruge (vil du senere have adgang til alt indhold, betaler du blot et mindre engangsbeløb), så du kan være i gang allerede om få minutter.

“JEG HAR HØRT AT MAN KAN BRUGE MEDITATION TIL AT FINDE MENINGEN MED LIVET”

Hvis du går og mangler passion og mening i dit liv, så kan jeg anbefale min bog “Find din gnist”, som hjælper dig med at stoppe op og mærke efter, så du igen kan få et liv og en hverdag, som du er begejstret for.

Et skridt videre kan være at deltage på mit kursus “12 minutter til ro og gnist”. Som titlen afslører, fokuserer det på at få dig ned i gear, så du kan mærke hvilken vej, der er den rigtige og mest meningsfyldte for dig fremadrettet. Næste kursus starter d. 18. juni 2016, så allerede efter sommerferien kan dit liv potentielt se helt anderledes ud.

“JEG HAR PRØVET AT MEDITERE OG VIL GERNE GØRE DET TIL EN FAST VANE I MIT LIV”

Så er mit kursus “12 minutter til ro og gnist” perfekt for dig. Kursets overordnede målsætning er nemlig at gøre meditation til en vane, så du kan få glæde af alle de fordele, meditation giver, når man praktiserer regelmæssigt.

“DET SPIRITUELLE, OG LIVETS INDRE REJSE INTERESSERER MIG MEGET”

Så vil jeg anbefale dig at læse kategorien “det spirituelle hjørne” på min blog. Du kan læse indlægget de 4 trin på den indre rejse og se videoen          hvad betyder spiritualitet? . Hvis du vil på kursus med undertegnede i dette emne, har jeg gode nyheder, jeg har nemlig endelig fundet tid til at lave en ny videregående kursusrække kaldet “Mindful Living”. Disse kursusdage er lavet til dig, der allerede har et grundlæggende kendskab til meditation og gerne vil lære mere om spirituel udvikling og tidløs visdom. På disse kursusdage præsenterer jeg dig for de værktøjer, som jeg betragter som uundværlige for enhver sjæl, der begiver sig ud på livets indre rejse, nærmere betegnet den tidløse visdom læs mere her…

“JEG VIL GERNE UNDERVISER ANDRE I MEDITATION OG MINDFULNESS”

Læs om mindfulnes som akademifag, det giver dig 5 ECTS points

“JEG VIL GERNE INDFØRER MINDFULNESS  PÅ MIN ARBJEDSPLADS” 

Jeg vil anbefale dig at læse på min blog, vælg kategorien “til virksomheder” i disse blogindlæg kan du læse om hvilken effekt meditation og mindfulness kan have i arbejdemessig sammenhæng, ligesom du kan finde eksempler på hvordan forskellige virksomheder har brugt disse værktøjer. Hvis du har brug for hjælp kan du læse om mine tilbud til virksomheder. Jeg har omfattende erfaring med at implementere meditation og mindfulness som værktøjer i virksomhedssammenhæng. Læs mere om foredrag og kurser.

RIGTIG GOD DAG (OG GOD MEDITATIONS REJSE)