Foredrag med foredragsholder Henning Daverne

Foredrag – 12 minutter til succes

12 minutter er nok

Mange opfatter meditation som en tidskrævende og kompliceret aktivitet forbeholdt spirituelt ambitiøse og søgende mennesker. Men vi ved i dag fra vores egen forskning og udenlandske forsøg, at selv korte og enkle meditationssessioner på bare 12 minutter, er nok til at forandre vores hjerner, hvis de foregår regelmæssigt.

 2 måneder

Forskere har længe vidst, at der sker store og væsentlige ændringer i hjernen på mennesker, når de i spirituel søgen mediterer intensivt gennem mange år. I dag ved vi, at lignende om end mindre forandringer også sker, når vi bruger meditation som en slags motion for hjernen fri af enhver religiøs sammenhæng. En kontrolgruppe og en gruppe som mediterede blev begge testet før og efter 2 måneder perioden. i gruppen med 12 minutters daglig meditation viste deltagerne gennemsnitlig 20% forøgelse i mentalt kapaciteten, mindre stress, og mere selv rapporteret lykke op imod kontrolgruppen

“Jeg var overrasket over, hvor afslappet man blev, bare ved at være i selskab med Henning Daverne. Henning er så meget sit budskab og jeg tænkte hold da op, tænk, hvis jeg kunne have samme virkning på mine folk – tænk, at kunne få folk til at føle sig så godt tilpas sammen med mig …! 
Det var overraskende hvor hurtigt Henning fik folks fokus og hvor naturligt det føltes at udvide comfortzonen med tossede bevægelser mv.. Folk slog sig jo løs! Der opstod en total god stemning lyn hurtigt. 
Fint også at budskaberne blev understreget med gode eksempler. Det du får ud af at booke Henning Davernes foredrag er konkret ny viden og erfaring, der opleves og sætter sig i kroppen og varer længe, som man bliver i stand til at anvende konkret efterfølgende, med deraf følgende gevinster. Derudover en rigtig ”feel good” oplevelse, som er guld værd, både personligt og som team”.
Lotte Hjort
Product manager, KMD Solutions Architecture


“Henning taler til sindet, men på en så åbenlys måde, at selv den mest rationelt tænkende erhvervsmand nikker anerkendende. En ’mental peptalk’ med livslang udløbsdato. Jeg vil på det varmeste anbefale dette foredrag til alle.”

Sune Faurschou Isaksen
Head of Primary Care at Novartis