DEL 2: HVAD BETYDER SPIRITUALITET?

Spiritualitet referer til “helheden som forbinder alting” Vi oplever helheden i os selv når vi mærker vores indre nærvær,  spirituel udvikling er alt det som giver os oplevelsen af at føle os mere hele indeni. Jo mere din opmærksomhed kun beskæftiger sig med ydre ting, des mere vil du føle dig tom indeni. Som resultat af denne indre tomhed antager livet en følelse af meningsløshed – Jo mere du er i bevidst kontakt med din indre essens, des mere vil du føle dig “substantiel” og hel indvendigt.  I samme grad som du har denne følelse af indre helhed, vil du føle at dit liv er meningsfyldt.

HUMAN BEING VS HUMAN DOING. HVAD ER DU?
Det er sjovt engelsk ordspil som siger at moderne mennesker nærmere er blevet “human doings” i stedet for “human beings”. Det engelske “being” referer på dansk til “væren” og “væsen” i denne sammenhæng kan vi sidestille det med nærvær. Vi bliver fanget i vores personlighed når identificerer os ensidigt med vores funktion og samtidig mister vi kontakten til vores indre nærvær / væren. Formålet med spiritualitet er øget frihed, det inkluderer friheden til at slippe identifikationen med personligheden og vende tilbage til den indre helhed og afslappede væren i vores naturlige selv. Spirituel træning giver os mulighed for at bruge vores personlighed til alle de praktiske gøremål i vores hverdag men også friheden til at vende tilbage til vores naturlige selv. Deraf ordsproget personligheden er en god tjener men en frygtelig hersker, personligheden kan være din bedste ven eller din værste fjende afhængigt af om du har styr på den eller den har styr på dig.

4 trin på din spirituelle rejse…..

Intet fundet

Beklager, ingen indlæg matchede dine kriterier.

[av_productslider categories='7' columns='4' items='4' offset='0' sort='0' autoplay='no' interval='5' custom_class='' av_uid='av-1tvx5t']