6 ugers kursus – Opfølgning

Vores 6 ugers kurser er efterhånen blevet rigtigt populære og i takt med at interessen for Meditation og Mindfulness vokser, sender vi flere og flere kursister ud I verden med ny viden og hjælp, til dem der gerne vil have meditation i deres liv. Udover at de hver især vokser og udvikler sig,  kommer de afsted med nogle evner og værktøjer, der gør, at de kan gøre brug af deres viden med det samme. De kan efter endt forløb instruere i et specifikt meditationsprogram kaldet  12 minutter til succes.

Et eksempel kan være det forløb, vi har startet op på rigshospitalet. Hvor Henning, sammen med 5 medinstruktører som alle har gennemført 6 ugers kursus i meditation og mindfulness og anerkendende metode, underviste Rigshospitalets medarbejdere i meditation Efterfølgende har det været muligt for dem at deltage i fællesmediation på Rigshospitalet flere gang om ugen. Det har været en positive oplevelse og de fortsætter derfor succesen under Kim Bergensol´s kyndige hånd. Vi glæder os til at følge deres udvikling.

 

På 6 ugers kursus gennemgår du følgende:

Bliv undervist af meditation og mindfulness ekspert Henning Daverne

Du lærer at undervise i et gennemprøvet og effektiv meditationsforløb

Du lærer at anvende anerkendende metode (AI), som en dialog-model og et kommunikationsgrundlag

Du lærer, at planlægge og gennemføre meditations- og mindfulness-kursusforløb som intern og ekstern konsulent

Du kan få alle praktisk informationer om kurset her

 

Vi har i forbindelse med kurset fået historier fra folk der har deltaget på 6 ugers kurset i meditation, mindfulness og anerkendende metode, så du selv som læser kan danne dig et indtryk af hvordan kurset opleves som kursist. Vi kalder historierne min virkelighed.

Petrine – Min virkelighed: Blev fri for modstand

”Hvis jeg føler mig usikker og bekymrer mig for meget om en masse scenarier, jeg reelt ikke har nogen indflydelse på, så er det svært at brænde igennem. Uanset, om mine idéer er nok så gode, så vil andre mennesker ikke tro på mig, hvis jeg ikke selv gør det.”

Det var en snak med en af underviserne en formiddag, der satte tankerne i gang hos Petrine. Snakken handlede om at møde modstand, og hvad meditation og mindfulness kan hjælpe med. Underviseren fortalte, at hun ikke møder den samme modstand hos andre mere, og eksemplet gjorde indtryk på Petrine. Hun kunne ikke slippe tankerne på vej hjem i S-toget til Nørreport.

Hun følte sig forandret, løb nærmest hjem og uden at tage vinterfrakken af, hev hun mobilen frem, ringede til Socialpsykiatrisk Center og præsenterede sin idé om at integrere yoga, mindfulness og meditation i beboernes hverdag. De ville gerne se hende til en samtale.

Når hun har færdiggjort sin uddannelse som yogalærer i Thailand, begynder hun arbejdet med beboerne hos Socialpsykiatrisk Center. Petrine har selv været i kontakt med psykiatrien i sit liv, men for første gang længe var det med et ændret udgangspunkt, og hun følte sig fri af sin egen frygt for at blive syg igen.

”Mine mange år som flittig bruger af psykiatrien kommer mig endelig til gode. De kan bruge både mine erfaringer og mine nye kompetencer. Da jeg ringede kunne jeg selv mærke mit nærvær, og det kunne han åbenbart også. Pludselig føltes det, der før var op ad bakke, nemt. Alt føltes helt rigtigt, og jeg tænkte – alt er muligt.

Petrine Severin

47 år

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *