Indvielsestur til Indien på 3. del af instruktøruddannelse

Chitrakoot (billede via holydham.com)

Chitrakoot (billede via holydham.com)

Indvielsesturen til Indien er for de instruktører, der starter del 3 af instruktøruddannelsen i Meditation og Mindfulness, og som er interesserede i/gerne vil gå den mere spirituelle vej indenfor disse områder.

Hvis du ikke har set det seneste indlæg, med beskrivelsen af instruktøruddannelse i Meditation og Mindfulness, der som noget helt nyt nu også er åben for private, så kan du læse om uddannelsens 3 dele hér.

NB!

Det er vigtigt at bide mærke i at du GODT kan deltage i uddannelsens 3. del, og dermed komme med på indvielsesturen til Indien, uden at have gennemført praktikdelen efter din 2.del. Den kan tages efterfølgende. Du kan bare ikke blive certificeret instruktør før praktikken er gennemført og godkendt.

Meditation og Mindfulness Kursus Certifikat

Hvornår

3. del af uddannelsen kører for første gang i september 2014, hvor den indledende indvielsestur også ligger

Hvor længe

ca. 12 dage

Hvor

Byen ligger langt ude på landet i det nordlige Indien – langt fra alfarvej, og er ikke kendt og besøgt af turister.

Det er en by, der er gennemsyret af at være center for dyrkelse af spiritualitet, meditation og yoga. De, der bor i byen praktiserer på samme måde som for 1000 år siden, så du får et helt unik indblik i de traditionelle metoder, og får set hvor det hele stammer fra.

Hvorfor her

Byen vi skal besøge er stedet hvor Henning selv er blevet initieret af den nu afdøde meditationsguru Maharaji. Og vi møder flere af hans avancerede elever. Du kan læse om en af Hennings meditationsture til Indien i dette indlæg.

Hvor skal vi bo

Vi skal bo i et lukket område i byen, der for nylig er blevet byudviklet, så området fremstår mere vestligt.

GRC Guest house

Picture 033vaidehi single bed

Hvad skal vi lave (turens formål)

Når du er færdig med 2. del af instruktøruddannelsen, er du uddannet i at undervise i meditation til travle mennesker. Tredje del af uddannelsen er for dig, der ønsker at gå den mere spirituelle vej indenfor meditation og mindfulness. Men for at kunne gøre dette, skal man først indvies.

Derfor er hovedformålet med vores Indiens-tur at alle instruktører skal gennemgå mantra-indvielsen her i Chitrakoot. Derudover vil vi tage på ture ud og se området, og møde yogier i byen, og så vil vi selvfølgelig meditere hver dag. Det er dog vigtigt at huske at turen er en indvielse, og ikke et meditationsretræte.

Andre praktiske spørgsmål

Alt det praktiske om selve rejsen, vacciner, hvad der skal medbringes etc, vil blive dækket under uddannelsens del 2.

Spørgsmål til uddannelsen

Har du spørgsmål til selve uddannelse i Meditation, Mindfulness og Anerkendende Metode er du velkommen til at stille dem direkte igennem kommentarfeltet på DETTE INDLÆG.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *