FOREDRAG MED HENNING DAVERNE & MAYIANNE DINESEN

YIN & YANG – Vejen til at “anstrenge dig mindre men opnå mere” findes i balancen mellem “nærværspower” og produktivitet. I dette indlæg klæder Henning Daverne dig på med mentale værktøjer fra kampsportens verden der hjælper dig til at nå dine mål uden at miste dig selv og dit helbred på vejen

REVERSE AGING – Mindfulness giver færre rynker, både indeni og udenpå; lær hvordan: I dette indlæg lære Mayianne Dinesen dig, hvordan mindfulness kan ændre din biologiske alder helt ned på DNA niveau – til det yngre!

Videnskaben ved i dag, at stress er en af hovedskurkene I aldringsprocessen. Den forkorter kromosomenderne (telomerer) på rekordtid. Studier af stressede folk har vist, at når man føler sig meget stresset kan kroppen være 10 år ældre end folk, der kun føler sig lidt stresset.
Meditationsprocessen aktiverer et enzym (telomerase), der genopbygger kromosomernes ender meget hurtigt og effektivt, så kroppen holder sig ung, frisk og rask I længere tid.
Nyeste forskning viser, at meditation kan medvirke til at forlænge kromosomenderne igen. Meditation kan altså bruges, som en kilde til ungdom helt nede på celleniveau.

BIOLOGISK ALDER MÅLT PÅ CELLENIVEAU

HVAD: Foredraget er konkret, humoristisk, interaktivt – Det handler om Østens visdom og moderne forskning skræddersyet til en moderne hverdag. Ny viden, inspiration, åndedrætsøvelser og fællesmeditation

  • Vejen til færre rynker indeni og udenpå
  • Kan man blive yngre med tiden?
  • Fællesmeditation og åndedrætsøvelser
  • Nærværs power og produktivitet

UDBYTTE: Indre ro, inspiration, ny viden og fælleskab med ligesindede. Du kommer hjem fyldt op af nye tanker og indre ro
Yin & Yang Værekraft og produktivitet

HVEM BØR DELTAGE? Alle, som har lyst til at få ny inspiration til at leve et meningsfuldt liv i en travl hverdag.

HVOR: NOR nordic health house. Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV

HVORNÅR: Søndag d.26 Februar kl.11:00 – 14:00

PRIS: 395,-

MØD SPEAKERNE

MØD MAYIANNE DINESEN

Jounalist, TV og radiovært, meditation & mindfulness underviser

Mayianne har arbejdet som vært og tilrettelægger på tv og radio siden 1989. Hun har bestyret store tv-shows som fx Apollo på DR1, været tilrettelægger og manuskriptforfatter på Mit Sande Jeg på TV2. Hun har spændt over at have sin faste dag som Strax-vært, hyggede om lytterne med diverse dj-programmer på P3, interviewede ofre, pårørende og kriminelle i kriminalmagasiner på TV Danmark og i de sidste mange år har hun haft sine egne mode- og livsstilsprogrammer på Kanal 4, hvor hun interviewede internationale meningsdannere og kulturpersonligheder som Oprah Winfrey og Jamie Oliver,

Mødet med meditation
I hele sit arbejdsliv har Mayianne fungeret med mange bolde i luften på en gang.

“Nogle dage har man bare den gnist, klarhed og entusiasme, der skal til for at lykkes med projektet. Andre gange skal den skabes. Mit bedste redskab fandt jeg i slutningen af 90′erne, hvor jeg opdagede meditationens muligheder for at hjælpe mig med at skabe de bedste rammer for mig selv.

De dage, hvor jeg startede med at meditere, var bedre dage end andre. Pludselig havde jeg overskud, åbenhed og imødekommenhed til at rumme og løse udfordringer, der før havde føltes uoverstigelige. Jeg kunne også bedre høre hvad mine interviewpersoner sagde og finde frem til det, de egentlig mente, mens jeg formulerede det næste spørgsmål, huskede vinklen på interviewet, tiden og de tusind andre ting, jeg og mine kolleger havde aftalt skulle være på plads i den korte tid vi havde med vores gæst.”

For Mayianne har det altid været vigtigt at finde livsnerven i hendes gæster. Aldrig lade sig nøjes med hvad der så rigtigt ud på overfladen, men tværtimod søge det, der driver dem fremad, bevidst, som ubevidst.

Ægtheden, helheden og kærligheden
Derfor var det også naturligt at tage skridtet fuldt ud og arbejde med at hjælpe folk til at finde eller genfinde ægtheden, helheden og kærligheden i livet. I dag hjælper Mayianne både virksomhedsledere, større virksomheder og privatpersoner med at være fuldt tilstede i arbejdslivet, såvel som i privatlivet og ikke mindst finde balance i begge dele. I 2013 uddannede Mayianne sig til meditations og mindfulness instruktør. I 2014 tog Mayianne det store skridt og blev elev af meditationsmesteren “Pampapur Baba”, og dermed indlemmet i en af Indiens ældste yogiske traditioner, kaldet “Nirmohi

LÆR PÅ 1 MINUT: HÅNDTER TANKEMYLDER

MØD HENNING DAVERNE


Meditations og mindfulness underviser, foredragsholder og forfatter

Henning Daverne er stifter og leder af Lotusheart academy & GOD-DAG meditation og mindfulness. Han har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstudøvere i Europa. Henning betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation.

Han underviser i meditation, mindfulness og selvudvikling for virksomheder og private og har grundlagt den populære uddannelse: Meditation og mindfulness vejleder.

BØGER
Henning Daverne er forfatteren til bøgerne :
Bog, Find din gnist af Henning DaverneBog, vejen til indre ro i en travl hverdag - Henning DaverneMeditation og Mindfulness bog - Henning DaverneMeditations bog, 12 Minutter til Succes af Henning Daverne

20 ÅR I ØSTEN
I sin søgen efter kampsportens rødder drog Henning på mange rejser til Østen, hvor han i en periode på 20 år i træk, hvert år har gennemgået intensiv træning i traditionel meditation på tilbagetrækningsophold.

GURU
Henning Daverne er blevet personligt uddannet af sin mentor, meditations guruen Maharajji, som frem til sin død i 2008, fungerede som spirituelt overhovede for flere millioner indiske munke

Som underviser formår Henning at formidle essensen af sin viden og erfaring på en meget inspirerende og tilgængelig måde, der henvender sig til den enkelte, der hvor hvor han/hun står.

I denne video svare Henning på spørgsmålet: ”Hvad betyder spiritualitet”?

HVOR: NOR nordic health house. Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV

HVORNÅR: Søndag d.26 Februar kl.11:00 – 14:00

PRIS: 395,-